Vasking og lagring av bildekk

Vaske og lagre dekk er ingen kunst, men unngå noen typiske feil.

Det første du bør gjøre etter at du har tatt av hjulene, er å vaske både dekk og felg, samt fjerne steiner som har satt seg fast i dekkets mønster. Unngå sterke vaskemidler (bruk helst spesialsåpe for dekk), ikke bruk hard sprut fra høyttrykksspyler på dekkene og unngå å sverte dekkene.

Den ideelle måten å lagre hjul er å henge dem på veggen eller i taket dersom du har anledning til dette. Hvis ikke dette er mulig, bør de settes inntil en vegg. Du bør ikke legge noe oppå dekkene. Det bør være mørkt og tørt der dekkene lagres. Temperaturer over 20-25 grader bør unngås. Å la dekkene stå ute i snø, regn og sol er selvsagt heller ikke noe godt alternativ.

1 comment to Vasking og lagring av bildekk

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>