Sjekk bildekkene du kjøper

Det er alltid lurt å kontrollere bildekkene du kjøper, for å se at du får de du skal. Gamle dekk, feil lagring av dekk og gamle dekkmodeller er blant de vanligste feilene.

Aldringen av gummien starter først når dekkene brukes. Samtidig er det en viss fare for at dekkene for eksempel har vært lagret i varme omgivelser. Og siden dekkutviklingen stadig går fremover, vil vi anbefale deg å kreve ”ferske” dekk eller prisavslag.

Utviklingen av dekk skjer kontinuerlig, og det er vanlig med ”ansiktsløftninger” av dekkmodeller, akkurat slik bilprodusentene gjør med sine bilmodeller. De gjør stadig endringer på egenskapene hva veigrep, støy, slitestyrke, rullemotstand, design eller annet angår.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>