Velg et anerkjent dekkmerke

Vi får jevnlig spørsmål om hvilket dekkmerke man bør velge. Vi forsøker å hjelpe deg å velge riktig.

Alle dekkmerker lager dekk beregnet for ulike markeder, kjøreforhold og biltyper. Det er derfor vanskelig å si hvilket dekkmerke som er best for deg, men etter å ha solgt dekk i mange år, fått tilbakemeldinger fra kunder og lest mange dekktester, tillater vi oss å nevne noen merker som kan anbefales.

Bridgestone
Continental
Dunlope
Gislaved
Goodyear
Hankook
Michelin
Nokian Hakkapeliitta
Pirelli
Yokohama

PS: Visste du at det faktisk er Lego som er verdens største dekkprodusent? Mer enn 300 millioner miniatyrdekk produserer de hvert år. Les mer om at Lego offisielt er verdens største dekkprodusent i denne artikkelen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>