Kjøp dekk på nett

I Norge selges det dekk for cirka fem milliarder kroner. Ingen vet nøyaktig hvor mye av dette som selges på nett, men antakelig er det snakk om 250-300 millioner kroner.

Det betyr at i dag utgjør dekksalget cirka 5% av det totale dekksalget i Norge. Det forventes imidlertid en voldsom vekst de kommende årene.

Årsaken til dekkveksten på nett er nok at utvalget på nett er større, prisene betydelig lavere og det er lettere å sammenlikne produkter og priser. Problemet med å selge dekk på nett, er at de færreste kunder har utstyr og kompetanse til å bytte dekk på sine felger. Dette har Byttdekk.com løst ved å knytte til seg lokale verksteder rundt omkring i Norge.

Dekkbransjen kommer de kommende årene til å forandres mye etter hvert som mer og mer dekk selges online. Det betyr imidlertid ikke at de mange lokale dekkverkstedene får det tøffere enn i dag (dekkbransjen er allerede veldig tøff med ekstrem priskrig), men hverdagen blir nok annerledes. Verksteder som samarbeider med en nettbutikk kan i alle fall få være med på den nye formen for dekksalg. Det er nettbutikkene som står for dekksalget og tjener penger på disse, men verkstedene tjener penger på montering og avbalansering. I tillegg tjener verkstedene penger på dekkhotell, bilvask, bilservice og mye annet når kundene først er innom for å bytte dekk. Det blir som bensinstasjonene som ikke lenger tjener noe på å selge bensin, men i stedet tjener penger på å selge mat, godteri og bilrekvisita.

Vi i Byttdekk.com opplever en ekstrem vekst i Norge og håper flest mulig velger oss også i fremtiden. Det finnes imidlertid også flere andre selskaper som selger på nett som for eksempel Nordendekk.no, Afl.no, Bildeler.no, Dekkongen.no, Sharifs-webshop.no, Bcb.no, Tevodekk, Dekkonline.com, BSBildeler.no, Europdekk.no, Vianor.no og Interdekk.no. Kjøp dekk online du også!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>