Hva skal jeg tenke på når jeg skal vaske mine felger?

Lettmetallfelger bør vaskes med mild såpe og bør ikke utsettes for høytrykk vann lenger enn nødvendig. Prøv å unngå høytrykk vann i den grad det er mulig. Dette er spesielt viktig når du har en felg som er polert eller forkrommet.

Hva skal du bruke for rengjøringsmiddel?  På http://www.bilvardsforum.se/viewtopic.php?f=11&t=1611 får du forslag på noen av de forskjellige rengjøringsmidlene på markedet som er egnet til hjulvask.

Kjør du krom felger eller felger med blanke detaljer så anbefaler vi at du vokser felgene sikkelig for optimal holdbarhet. Et tips er å vokse dine felger på vinteren uansett hva slags belegg dine felger har. Da holder de seg bedre samt at det blir vanskeligere for vårt kjære veisalt å etse seg fast i aluminiumet.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>