Montering av nye hjul

Våre felger leveres både med mutter/bolt, navringer og senterkopper. Disse skal brukes når hjulene monteres. Test alltid med et hjul før du sette på de tre resterende.  Hjulet skal ikke at i og det skal rulle lett. Når bilen heises ned vrir du rattet til full lås og ser til at hjulet ikke berører den indre skjermen. Ikke bruk luftdrevne eller elektriske skiftenøkler, felgene og muttere/bolten kan skades. Momentnøkkel må brukes ved montering av hjul og tiltrekkingsmoment være110Nm  for M12 bolt/mutter  og 130Nm for M14/bult/mutter.  Stram mutterne/boltene på tvers. Ikke glem at du må stramme inn mutterne en gang til etter ca 10 mil.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>