Hjulet

Dekket og felgen danner sammen en enhet, hjulet. Rett felg og dekk er viktig for bilens egenskaper. 

Dekk- og felgdimensjon kan endres så lenge hjulet ikke stikker utenfor den opprinnelige skjermen etter at det er skiftet, eller kommer borti deler av chassiset ved full fjæring eller fullt rattutslag. Forandringer som endrer bilens kjøreegenskaper vesentlig er ulovlig. Holder du deg til dekk- og felgdimensjoner som er originalmontert på kjøretøyet eller ligger svært nært opp til disse, bør ikke endringen være noe problem. På Byttdekk.com’s unike dekk og felg-søk får du kun fram produkter som passer din bil.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>